Tietoja minusta

Olen 35-vuotias ja asun Vantaanlaaksossa puolisoni ja paimensukuisen lapinkoiran kanssa. Sydäntäni lähellä ovat lapset, ympäristöasiat ja eläimet.

Työskentelen yhteiskunnallisen koulutuksen koulutussuunnittelijana Työnväen Sivistysliitossa. Vantaan kaupunki on minulle tuttu myös työnantajana, sillä olen työskennellyt Vantaan varhaiskasvatuksessa avustajana, varhaiskasvatuksen opettajana ja projektityöntekijänä. Olen koulutukseltani sosionomi (AMK) ja medianomi (AMK). 

Minulle on tärkeää, että politiikkaa ja päätöksiä tehdään yhdenvertaisesti ja tutkittuun tietoon perustaen. Yhteistyön tekeminen ja empaattisuus ovat voimani. Haluan pitää huolta luonnosta, sen monimuotoisuutta kunnioittaen. 

Olen toista kertaa ehdolla kaupunginvaltuustoon, kuluvalla vaalikaudella olen ollut Vantaan ympäristölautakunnan jäsen ja varavaltuutettu. Olen Vantaan seurakuntayhtymän yhteisen kirkkovaltuuston jäsen ja Vantaankosken seurakuntaneuvoston jäsen 2019-2022. Toimin aktiivisesti myös Sosialidemokraattisessa puolueessa Uudenmaan piirin hallituksen 1. varapuheenjohtajana, Vantaan kunnallisjärjestön hallituksessa ja Länsi-Vantaan Sosialidemokraattien johtokunnan jäsenenä.